O fetita de 5 luni a murit dupa ce a fost diagnosticata cu "rosu in gat"

/ / Modificat: 2019-12-11
O fetita de 5 luni a murit dupa ce a fost diagnosticata cu

O fetita in varsta de 5 luni a murit cu zile, dupa cum spun parintii micutei.

Medicii de la Spitalul Sfantul Pantelimon Focsani au diagnosticat-o gresit pe fetita cu "rosu in gat" si au trimis-o pe mama acasa cu aceasta. In realitate insa, micuta avea pneumonie. Medicii i-au spus mamei ca fetita are "rosu in gat" si i-au prescris Tantum Verde. 

Mamica a cerut sa fie internata

In ciuda insistentelor mamei, care ar fi cerut sa fie internata cu fetita, medicii i-au refuzat aceasta cerinta motivand ca nu mai sunt locuri in spital, iar fetita nu prezinta o afectiune grava. A doua zi dimineata, mamica a avut un soc. Si-a gasit fetita fara suflare. 

"Am fost vineri cu ea la urgente si mi s-a spus ca are rosu in gat. M-a trimis acasa cu ea, iar vineri seara am inceput tratamentul.Sambata dimineata, la ora 5.00, a mancat si la 6 jumatate, cand m-am trezit sa ii dau siropul, ea murise. La autopsie a iesit ca era racita la plamani si nu avea nimic la gat", a marturisit mamica fetitei.

Cazul tragic a fost facut public de Lucian Constantin, pe Facebook. 

"Nepasarea si asteptatul spagii omoara din nou. In data de 6 Decembrie, o tanara din satul Ciuslea com Garoafa s-a prezentat la unitatea primiri urgente SF Pantelimon Focsani cu fetita ei de numai 5 luni, dupa ce i s-a facut doar un control "in gat" i s-a spus ca fetita are rosu in gat si atata, eliberandu-i-se doar o reteta de Tantum Verde, cand tanara a cerut sa fie internata i s-a spus ca nu sunt locuri in spital si ca nu e grav. Pana a doua zi de dimineata un ingeras de numai 5 luni si-a primit perechea de aripi trecand la cele sfinte avand PNEUMONIE in certificatul de autopsie “nici macar un control cu stetoscopul nu i s-a facut.

“Nu vreti sa stiti cu e sa iti pierzi primul copilas, sa te bucuri ca ti s-a umplut casa de lumina si din neglijenta sau incompetenta unora sa se darame lumea pe tine. Oameni buni, ciusleni ... acest caz nu a aparut nici la ziar nici la televiziunea locala, caci nu toti avem bani sa umblam, dar cei ce puteti dati mai departe aceasta postare sau sunati la ziarul local sau orice canal de televiziune. Asemenea “oameni “ trebuie sa li se retraga licenta de a mai profesa in domeniu pe viata, numai asa vor incepe doctorii sa ia pacientii in serios, ca de spagii nu ii dezvatam niciodata, nici dupa ce li s-au triplat salariile nu isi fac treaba cum trebuie ca... “dea‘ sunt de garda, tre' sa imi beau cafeaua, nu am chef si de tine”. Sincere Condoleante tanarului cuplu si sa ii ajute Dumnezeu sa treaca peste aceasta grea incercare.

Cuplu sunt: Alina Artimon si Gabi. Fetita a fost la Pediatrie transferata fiind de la UPU".

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre