O fetita de 3 ani a supravietuit trei zile langa mama ei care s-a stins din viata

/ / Modificat: 2019-10-22
O fetita de 3 ani a supravietuit trei zile langa mama ei care s-a stins din viata

Caz dramatic in Franta, unde o fetita in varsta de 3 ani a treacut prin momente tragice. Micuta a supravietuit 3 zile singura in casa langa mama sa care se stinsese din viata. 

 

Inchisa intr-un apartament modest, Lila, asa cum au numit-o vecinii care au descoperit tragedia, a reusit sa supravietuiasca, desi mama ei murise de trei zile in urma unei supradoze de droguri. 

Micuta a fost gasita in balconul apartamentului, alaturi de catelul ei. Ingrijorati de starea micutei, vecinii au intrebat-o ce face iar ea le-a raspuns ca „Mama este obosita, doarme”. Din nefericire, femeia murise. 

In momentul in care autoritatile au intrat in casa au avut parte de o imagine dezolanta. Pe langa mizeria de nedescris, au fost gasite numeroase sticle de vin si bere goale. Mama fetitei a fost gasit intinsa in pat, fara viata. 

Potrivit declaratiilor facute de vecini, femeia lucra intr-un club si era dependenta de droguri si cel mai probabil a murit in urma unei supradoze. 

Fetita in varsta de 3 ani a supravietuit timp de 3 zile manancand conserve pe care a reusit sa le desfaca singura si a hranit si catelul. Atunci cand a fost luata de politie, fetita a luat cu ea un album de poze, dar si cainele. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre