O fetita de 3 ani a murit de foame, dupa ce mama ei a lasat-o singura 8 zile ca sa stea cu iubitul ei

/ / Modificat: 2020-07-10
O fetita de 3 ani a murit de foame, dupa ce mama ei a lasat-o singura 8 zile ca sa stea cu iubitul ei

A avea un copil inseamna o responsabilitate pentru viata. Cand devine mama, o femeie isi asuma aceasta responsabilitate si face orice sacrificii pentru ca micutul sau sa fie bine.

Se pare insa ca nu toate mamele sunt dispuse sa faca orice pentru puii lor, iar o tanara de 24 de ani, identificata ca Saki Kakehashi, a considerat ca este mai important sa se vada cu iubitul sau decat sa aiba grija de fetita sa in varsta de 3 ani. 

Pentru ca era dornica sa se intalneasca cu iubitul si nu o putea lua pe micuta cu ea, tanara mamica a hotarat sa o lase singura in apartamentul in care locuiau pentru 8 zile. Intoarsa acasa dupa o saptamana, Saki a constatat ca fiica ei, Noa, era fara suflare in camera de zi. 

Femeia a sunat rapid la urgenta, politia a ridicat trupul neinsufletit al micutei, iar la autopsie s-a facut constatarea socanta: micuta a murit ca urmare a lipsei de alimente si deshidratare puternica. 

Politia a interogat-o pe mama ca sa afle ce s-a intamplat cu adevarat, de vreme ce Kakehashi a sunat la serviciul de urgenta. Ea a spus ca fiica ei a incetat sa respire brusc si, de asemenea, in primul interogatoriu, a indicat ca fetita era bolnava de cateva zile, dar nu avea bani sa o duca la medic sau la spital.

In cele din urma, fata a marturisit adevarul, recunoscand ca a lasat-o singura pe micuta pentru cateva zile, pentru ca a crezut ca nu se va intampla nimic cu fetita si ca va fi bine. A fost arestata si se asteapta un proces impotriva ei in saptamanile urmatoare.

Sursa: laopinion.com

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre