O fetita de 2 ani la un pas de inec intr-o pisicina gonflabila

/ / Modificat: 2020-06-30
O fetita de 2 ani la un pas de inec intr-o pisicina gonflabila

Mare atentie la pisicinele gonflabile! Acestea pot fi un real pericol pentru copiii mici in special. O fetita de 2 ani din Sacelu, Gorj, a fost la un pas de inec intr-o pisicina mica gonflabila. 

Familia sarbatorea ziua micutei, iar intr-o fractiune de secunda aceasta a picat cu fata in apa. Fetita a fost resuscitata si a fost sedata de medici dupa ce si-a revenit si apoi a fost transportata rapid la Craiova cu o ambulanta, de unde a fost preluata cu un elicopter SMURD. Parintii sunt alaturi de fetita la Spitalul Marie Curie din Bucuresti.

O fetita de un an si sase luni a cazut in Dunare dintr-o pisicina gonflabila 

In urma cu doua zile a avut loc un alt incident socant din cauza neatentiei.  O fetita de un an si sase luni a fost salvata de la inec, sambata seara, dupa ce a cazut in Dunare dintr-o piscina gonflabila, in zona Insula Cailor din Galati, de ofiterul Valentin Ganea, din cadrul Penitenciarului Braila, aflat in timpul liber, care a resuscitat-o pana la sosirea la fata locului a elicopterului SMURD, potrivit informatiilor furnizate de ISU Galati.

Micuta se afla cu parintii in vacanta pe malul Dunarii. Aceasta a fost luata de un val mai puternic si aruncata in larg. 

Fetita a fost scoasa din apa de cativa inotatori aflati in zona, iar inspectorul de politie penitenciara Valentin Ganea, angajat pe postul de ofiter pentru Managementul Situatiilor de Urgenta in cadrul Penitenciarului Braila, aflat in timpul sau liber, a resuscitat-o pana la sosirea la fata locului a elicopterului SMURD, timp in care micutei i-a revenit pulsul.

Articole recomandate

Citeste si despre