O femeie insarcinata in 6 luni se lupta pentru viata ei si a bebelusului dupa ce a luat coronavirus

/ / Modificat: 2020-03-26
O femeie insarcinata in 6 luni se lupta pentru viata ei si a bebelusului dupa ce a luat coronavirus

O femeie insarcinata in sase luni si jumatate care a fost diagnosticata cu coronavirus a transmis un avertisment puternic de pe patul de spital.

Karen Mannering, in varsta de 39 de ani, a facut un filmulet din spital, in care se vede cum se chinuie sa respire din cauza COVID-19. 

"Am pneumonie la ambii plamani"

Femeia din Golful Herne, Kent, care asteapta cel de-al patrulea copil, a indemnat oamenii sa ramana in case, in timp ce ea lupta pentru propria viata si pentru cea a copilului ei nenascut. Aceasta spune ca are pneumonie la ambii plamani ca urmare a infectarii cu virusul care afecteaza sistemul respirator, relateaza Mirror.

In clip, femeie spune: "Oameni buni, am 39 de ani si am 26 de saptamani de sarcina. Mi s-a spus ca am COVID-19 si sunt bolnava de doua saptamani. Am pneumonie la ambii plamani si ma lupt pentru mine si pentru copilul meu. Nu merita sa iesim din casa. Am trei copii acasa si un sot pe care nu-i mai vad, nu stiu de unde am luat virusul, dar sunt foarte bolnava," a spus Karen.

AVERTISMENT pentru cei care nu restecta masurile autoritatilor

Femeie lucreaza la un salon de infrumusetare si a precizat ca si-a anuntat toti clientii dupa ce a aflat diagnosticul. 

Karen Mannering si-a incheiat mesajul cu un avertisment pentru cei care nu respecta masurile autoritatilor de distantare sociala.

"Daca va veti intalni cu prietenii pentru a bea o bere sau pentru o plimbare, deoarece vremea este frumoasa, ganditi-va ca puteti duce acest virus acasa sau puteti sa omorati pe cineva. Unul dintre membrii familiei voastre. NU mai iesiti din casa. Nu merita."

Sursa: mirror.co.uk

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Femeie insarcinata Covid - 19 Copil

Articole recomandate

Citeste si despre