O femeie a nascut un copil de aproape 6 kilograme. Reactia uimitoarea a mamei

/ / Modificat: 2019-10-14
O femeie a nascut un copil de aproape 6 kilograme. Reactia uimitoarea a mamei

O femeie din Australia a dat nastere unui copil de aproape 6 kilograme, desi nu s-a nascut la termen. Fetita a venit pe lume intr-un spital la sud de Sydney, prin cezariana, de urgenta.

Mama, in varsta de 27 de ani, a ramas socata de greutatea fetitei, Remi Frances, declarand ca "am o mini luptatoare de sumo," potrivit Daily Mail.

Cuplul se astepta ca micuta sa fie mai mare din cauza diabetului gestational de care mama suferea, dar chiar si asa greutatea micutei a fost o surpriza. 

4 kilograme la 35 de saptamani

Potrivit declaratiilor femeii, in cea de-a 35-a saptamana de sarcina, Remi Frances cantarea deja 4 kilograme, insa nu s-a asteptat ca ea sa continue sa creasca.

Personalul de la Spitalul Wollongong a recunoscut ca Remi este, probabil, bebelusul cu cea mai mare greutate care s-a nascut in unitate, iar tatal a spus ca fiica lui provoaca o mare agitatie.

fetita australia

"Cand ma plimbam cu ea prin spital, exista intotdeauna o multime de oameni - moase, alti parinti si vizitatori - in jurul ei, care intreabau despre greutatea ei pentru ca este mult mai mare decat toti ceilalti nou-nascuti," a povestit tatal.

In Australia doar 40% dintre nou-nascuti cantaresc mai mult de 3.5 kilograme, in timp ce Remi se incadreaza in cei 1.2% care cantaresc mai mult de 4.5 kilograme.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Australia Mama fetita

Articole recomandate

Citeste si despre