O femeie a nascut gemeni cu tati diferiti. Cum a fost posibil

/ / Modificat: 2019-03-28
O femeie a nascut gemeni cu tati diferiti. Cum a fost posibil

O femeie din orasul Xiamen, China, a nascut gemeni, dar cu tati diferiti. Sotul femeii a observat ca acestia aratau total diferit: unul ii semana foarte bine, iar celalalt nu.

Ca sa fie sigur ca ambii sunt ai lui, a cerut un test ADN, iar rezultatul a confirmat suspiciunile sale. Era tatal biologic doar al unuia dintre gemeni.

Barbatul s-a infuriat foarte tare cand a aflat si si-a acuzat sotia de infidelitate. Desi a incercat sa ascunda adevarul si i-a reprosat sotului ca a falsificat rezultatul, in cele din urma femeia a recunoscut ca a avut o aventura extraconjungala de o noapte.

Acum, chinezul este hotarat sa isi creasca propriul copil, insa refuza sa se ocupe si de celalat bebelus.

Cum a fost posibil

Fenomenul gemenilor cu tati diferiti este extrem de rar si apare in urma „superfecundatiei heteropaternale”, atunci cand doua ovule sunt fertilizate de spermatozoizi care nu provin de la aceeasi persoana sau cand fecundarea fiecarui ovul are loc dupa doua acte sexuale diferite.

Cazul a fost facut public de directoarea Fujian Zhengtai Forensic Identification Centre, agentia guvernamentala care se ocupa de efectuarea testelor de paternitate.

Exista precedent

In 1992 a fost publicat un raport despre paternitatea gemenilor diferiti (cand cele doua ovule sunt fecundate separat, dar fertilizate si transportate in acelasi timp). Raportul a constatat ca dintre cei analizati, 2,4% au avut tati biologici diferiti.

"Pentru ca acest lucru sa se intample, trebuie sa existe o serie intreaga de evenimente care au loc in cateva ore. Femeia trebuie sa aiba relatii sexuale cu doi barbati diferiti intr-un timp relativ scurt. Ambele raporturi sexuale trebuie sa se intample in perioada ovulatiei, in care sa se produca doua ovule in loc de unul. In cazul acesta, femeia ar trebui sa aiba relatii sexuale cu doi barbati, in termen de 5 sau 6 ore", a declarat Allan Pacey, un profesor de andrologie de la Universitatea din Sheffield, Marea Britanie.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Gemeni Bebelusi gemeni

Articole recomandate

Citeste si despre