O femeie a nascut cu 15 zile mai devreme, pentru ca sotul bolnav de cancer sa-si cunoasca fiica

/ / Modificat: 2019-12-30
O femeie a nascut cu 15 zile mai devreme, pentru ca sotul bolnav de cancer sa-si cunoasca fiica

In ciuda faptului ca medicina a inregistrat premiera dupa premiera, iar sistemul medical global a facut pasi uriasi inainte, cancerul este o boala care continua sa ia vieti. 

Este si cazul unui barbat in varsta de 52 de ani, Mark, care a aflat ca mai are de trait doar o saptamana cu putin timp inainte de a se naste cel de-al cincilea copil al sau. Barbatul a aflat ca are cancer in preajma Craciunului si pana la inceputul anului urmator a fost nevoit sa stea in spital, pentru ca nu putea sa respire, din cauza chimioterapiei care ii afectase plamanul. 

A nascut mai devreme pentru ca tatal sa-si cunoasca copilul

Chiar si asa, familia a sperat ca tatal va trai, dar la jumatatea lunii ianuarie au primit diagnosticul fatal. Ca mai are de trait doar o saptamana. Dupa aflarea vestii, sotia sa, Diane, a decis sa devanseze data nasterii cu 15 zile, pentru ca barbatul sa-si cunoasca bebelusul.

Diane a planificat o nastere naturala. Cu toate acestea, a vrut ca Mark sa o cunoasca pe fetita lor inainte de a muri. Cu curaj, a nascut cu doua saptamani mai devreme. Din fericire, a adus pe lume un copil sanatos, Savannah, pe 18 ianuarie. La scurt timp dupa aceea, Mark a putut sa-si tina in brate fetita.

„Paturile noastre erau unul langa altul. In ziua in care s-a nascut, nivelul lui de oxigen era foarte ridicat. A tinut-o in brate timp de 45 de minute. Eu si el si cu mine am plans in tot acest timp",  a povestit Diane. 

Fetita s-a nascut cateva zile mai tarziu, iar el a fost primul care a imbratisat-o. Din pacate, a putut sa o mai vada inca o data a doua zi dupa nastere, deoarece a intrat intr-o coma din care nu a mai putut iesi, murind la sfarsitul lunii ianuarie, a anului trecut.

Singurul lucru bun a fost ca femeia nu a fost lasata singura sa aiba grija de cei cinci copii. Acestia au primit timp de patru ani burse pentru a putea supravietui. Un mare ajutor pentru aceasta mama si micutii sai.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cancer Tata bolnav

Articole recomandate

Citeste si despre