O femeie a donat un rinichi fostului sot, pentru ca fiicele lor sa nu ramana fara tata

/ / Modificat: 2019-09-11
O femeie a donat un rinichi fostului sot, pentru ca fiicele lor sa nu ramana fara tata

In lume exista si oameni buni si acesta este un exemplu concludent in acest sens. Fapte de altruism care se fac fara a astepta nimic in schimb, doar de dragul de a face bine altora, indiferent de circumstantele in care oamenii se regasesc.

Este cazul britanicei Kelly Hope care, dupa cinci ani de la divort, a decis sa doneze un rinichi fostului ei sot, care se afla pe lista de asteptare de un an de zile.

Nu toate divorturile sunt la fel

Este ceva obisnuit ca in urma unui divort, cei doi soti sa rupa orice legatura si totul sa se transforme intr-o lupta nesfarsita din care unul trebuie neaparat sa castige. Din pacate, in aceste cazuri, copiii sunt cei mai mari perdanti. Dar divortul acestor parinti a fost diferit. Ei si-au pus fiicele pe primul loc. Iar pentru asta, Kelly a ajuns pe masa de operatie pentru a-i oferi fostului sot o noua sansa la viata.

"Starea sanatatii lui se inrautatea si asta nu numai ca mi-a rupt inima, dar m-a facut sa realizez ce aveam de facut pentru fiicele mele. Dan nu m-a intrebat niciodată, a fost decizia mea sa-l ajut," a povestit fosta sotie pentru Daily Mail.

Pentru ea a fost un act de dragoste suprema pentru fiicele ei, ca sa nu ramana fara tata.

Dupa 12 luni de asteptare pentru Dan, Kelly a fost supusa testelor de compatibilitate care au iesit pozitive, asa ca a trecut printr-o interventie chirurgicala, iar rezultatul a fost un succes. In prezent, ambii sunt foarte bine din punct de vedere al sanatatii.

Povestea lui Dan si Kelly

In spitalul in care au fost supusi interventiei chirurgicale, nimeni nu vazuse asa ceva. Ca niste fosti parteneri sa se ajute in acest fel. Kelly si Dan erau prieteni inca din copilarie, s-au cunoscut la 11 ani, s-au reintalnit la 18 ani si s-au casatorit 13 ani mai tarziu. Inainte de a implini un an de casatorie, Dan a fost diagnosticat cu boala renala si i s-a spus ca nu exista niciun leac pentru a se vindeca.

Dupa nasterea celei de-a doua fiice, a fost avertizat ca in mai putin de 10 ani va avea nevoie de un transplant pentru a supravietui. Starea lui de sanatate se inrautatea si problemele de munca subminau relatia, iar atmosfera din casa devenise un mediu prea toxic din punct de vedere emoțional pentru fete.

De aceea, amandoi au decis sa divorteze. In ciuda despartirii, Kelly a ramas foarte aproape de Dan, l-a sustinut, l-a insotit la spital si chiar daca nu mai formau un cuplu aveau grija unul de celalalt. Pentru ca se gandeau la fericirea fiicelor lor.

Dupa operatie

Dupa operatie, pentru ca totul a decurs foarte bine, cei 4 (fostul cuplu si fiicele lor) au petrecut Craciunul la Paris.

"A fost cu adevarat un act dezinteresat. Sa-ti risti propria viata pentru a ajuta o alta persoana este ceva incredibil. Kelly va fi intotdeauna eroina mea," a marturisit Dan, potrivit Daily Mail.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Rinichi

Articole recomandate

Citeste si despre