O altfel de familie. O tanara insarcinata isi va creste fetita cu patru tatici. "Suntem foarte incantati"

/ / Modificat: 2019-12-06
O altfel de familie. O tanara insarcinata isi va creste fetita cu patru tatici.

Se poate considera o norocoasa. Este insarcinat si isi va creste copilul impreuna cu cei patru iubiti ai sai. Tanara Tory Ojeda, in varsta de 20 de ani, a declarat presei britanice ca ii considera pe toti patru tatii fiicei ei, care va veni pe lume in luna februarie.

Aceasta lociueste, deja cu trei dintre partenerii sai in Jacksonville, Florida, potrivit mirror.co.uk.

Tory a povestit ca pe primul iubit, Marc, l-a cunoscut la 18 ani, pe vremea cand era in liceu , iar dupa doua luni a inceput o relatie cu Travis, 23 ani.

Apoi, ea si-a dat seama ca s-a indragostit de Ethan, in varsta de 22 de ani, dar si de Christopher, 22 de ani, care este tatal biologic al copilului. Tanara nu este, insa, sigura, dar crede ca el trebuie sa fie, pentru ca in perioada in care a fost conceputa fetita, cei doi au fost intr-o vacanta, singuri.

Toti patru sunt foarte incantati

"Suntem cu totii foarte incantati sa crestem un copil impreuna," au declarat viitorii tatici.

4 tati

Mai mult, Tory spune ca nu le interzice baietilor sa se vada si cu alte femei, insa acestia nu o fac, ea fiind cea care se mai vede si cu alte persoane.

Poliamorul, in sensul cel mai des utilizat, reprezinta practica sau stilul de viata ce implica a fi deschis catre mai multe relatii intime de iubire concomitente, in care toti partenerii sunt in cunostinta de cauza si isi exprima acceptul. Persoanele care prefera acest tip de relatii pot fi numite persoane poliamoroase sau polisexuale.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Insarcinata Fetita

Articole recomandate

Citeste si despre