"Nopti de teatru pentru zile mai bune", o campanie pentru sinistrati


Compania de teatru Daya va organiza, intre 8 si 11 septembrie, pe terasa Teatrului National din Bucuresti, campania "Nopti de teatru pentru zile mai bune", in vederea strangerii de fonduri pentru elevii din zonele sinistrate in urma inundatiilor din Moldova.

Compania de teatru Daya va sustine timp de patru seri o ministagiune teatrala care va include doua spectacole: "Un spectacol de teatru" - dupa Aureliu Manea, de la Teatrul Foarte Mic, si "Scaunele" de Eugene Ionesco, in regia lui Chris Simion. Spectacolele se vor juca pe terasa "La Motoare", incepand cu ora 21.00.

Intrarea la spectacole se va face pe baza unor donatii. Fondurile astfel stranse vor fi investite in achizitionarea de rechizite scolare pentru copii si de materiale didactice necesare dotarii scolii din satul Preluci, comuna Agas, judetul Bacau.Proiectul "Nopti de teatru pentru zile mai bune" este realizat cu ajutorul Ministerului Educatiei si Cercetarii si al Ministerului Culturii si Cultelor. Compania de Teatru Daya s-a infiintat in 1999, la initiativa unui grup de studenti si absolventi ai UNATC "I.L. Caragiale" din Bucuresti, coordonat de Chris Simion. Acestia au debutat pe scena Teatrului de Comedie cu piesa "Copilul divin", dupa romanul lui Pascal Bruckner. Spectacolele Daya au loc atat in spatii scenice conventionale ,cat si neconventionale, avand ca principal scop promovarea tinerilor artisti.

Sursa: Curen tul

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul