Motiv de cearta. Si-a pierdut prietena pentru ca a ales acelasi nume pentru copil

/ / Modificat: 2019-02-26
Motiv de cearta. Si-a pierdut prietena pentru ca a ales acelasi nume pentru copil

Alegerea numelui pentru copil este o provocare, iar o mamica a invatat ca este posibil sa-ti pierzi si cea mai buna prietena din acest motiv.

O mamica din Marea Britanie a povestit pe un site pentru parinti, ca atunci cand a aflat ca este insarcinata, ea si sotul sau s-au indragostit, pur si simplu, de un nume destul de comun pe care l-au dorit pentru bebelusul lor. Dar pe care il purta si copilul prietenei ei foarte bune. Desi nu se vedeau decat de vreo trei ori pe an, aceasta si-a anuntat prietena ca-si va boteza copilul la fel ca pe al ei.

"Am aflat de la un prieten comun ca a fost deranjata ca ne-am numit fiul la fel ca pe al ei. Nu mi-a spus direct despre asta si ma simt incredibil de ofensata ca m-a sters din lista de prieteni de pe conturile de socializare. Poate ca nu suporta sa priveasca pozele micutului nostru, care poarta acelasi nume ca si baietelul ei", a scris mamica.

Este cam ciudat sa te simti proprietar pe un nume si, mai ales, nu ar trebui sa fie un motiv de suparare pentru ca pe copilul prietenului tau il chema la fel ca pe al tau.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Nume Nume copii

Articole recomandate

Citeste si despre