Mos Craciun exista. Batranelul care de 50 de ani face jucarii pentru copiii necajiti

/ / Modificat: 2019-12-19
Mos Craciun exista. Batranelul care de 50 de ani face jucarii pentru copiii necajiti

Toti copiii asteapta cu nerabdare dimineata de Craciun pentru a-si desface cadourile lasate de batranelul cu baraba alba. Din pacate, unii nu gasesc nimic sub brad. Pentru ca multe familii nu isi permit sa puna daruri sub pomul de Craciun. 

Din fericire, exista oameni care traiesc pentru a raspandi bunatate si pentru a le face viata frumoasa celor din jurul lor, mai putin rasfatati de soarta. 

Unul dintre acesti oameni amabili este Jim Annis, un veteran al armatei americane, in varsta de 80 de ani, care de 50 de ani, face jucarii pentru copiii nevoiasi. 

Cand Salvation Army, una dintre cele mai mari organizatii caritabile din lume, strange haine si alimente pentru oamenii saraci din zona lui, Jim ofera jucariile la care munceste cu multa daruire pe parcursul anului. 

Face 300 de jucarii pe an

In fiecare an, batranul realizeaza si doneaza organizatiei aproximativ 300 de jucarii. El primeste o parte din resturile de lemn de la vecini si plateste din propriul buzunar alte materiale.

anis 1

Acest lucru il costa cam 1000 de dolari in fiecare an. Dar pentru batran nu conteaza cat cheltuie, ci sa faca o bucurie copiilor nevoiasi. Mai ales ca Annis cunoaste foarte bine cum este sa nu primesti cadouri de Craciun.

„Tatal meu muncea, dar nu castiga multi bani. Este greu sa ai un Craciun indestulat cu cinci copii," a afimat el, potrivit ABC11.

jucarii

Unele dintre jucariile pe care le face cu multa pasiune si dragoste sunt masini de pompieri, tractoare, papusi si chiar pusculite in forma de purcelusi. 

"Imi place cand oamenii ma intreaba cu cat sunt platit pentru fabricarea acestor jucarii. Le raspund ca plata mea este atunci cand vad zambetul de pe fetele copiilor," a mai spus Annis.

Batranul spera sa faca aceasta activitate cat mai mult timp pentru a-i face fericiti pe micutii sarmani.   

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Veteran armata Craciun Veteran armata Veteran armata

Articole recomandate

Citeste si despre