Miracol! Fetita care a masurat la nastere mai putin decat papusa Barbie pleaca acasa. Cum arata acum

/ / Modificat: 2019-10-23
Miracol! Fetita care a masurat la nastere mai putin decat papusa Barbie pleaca acasa. Cum arata acum

O fetita care la nastere a fost mai mica decat o papusa Barbie pleaca acasa, dupa 150 de zile petrecute la Terapie Intensiva. 

bebe prematur

Kallie Bender s-a nascut in mai 2019, la doar 25 de saptamani. A cantarit cat un bol cu supa si a masurat mai putin decat o papusa Barbie de dimensiune medie. In prezent, fetita cantareste putin peste 3 kilograme.

"Parintii au fost implicati inca din prima zi, fiind mereu langa ea, facand contact piele pe piele. Ii citeau si ii puneau muzica" a declarat unul dintre medicii care au ingrijit-o pe Kallie, potrivit Daily Mail.

"Nu este usor de cuantificat, dar cercetarile au aratat ca atunci cand familia se implica, beneficiile pentru prematur sunt uriase," a mai precizat medicul.

Dupa 3 baieti, si-au dorit o fetita

Ebonie Bender, mama micutei, a declarat pentru sursa citata ca ea si sotul sau si-au dorit foarte mult sa aiba o fetita, dupa cei trei baieti cu varste de 18, 15 si 12 ani.

prematur

A fost foarte fericita cand a aflat ca este insarcinata, dar inca de la inceput sarcina a fost una cu risc crescut, din cauza tensiunii arteriale ridicate. La una dintre ecografii, in cea de-a 24-a saptamana de sarcina, femeia a aflat ca micuta nu crestea intr-un ritm normal. 

In aceste conditii, medicii au sfatuit-o nasca prematur, pentru ca fetita sa aiba sanse de supravietuire. "Am fost foarte speriata," a marturisit femeia.

Bebelusii prematuri prezinta un risc mai mare de probleme respiratorii, probleme de hranire si sunt mai predispusi la infectii care le pot pune viata in pericol.

Taguri Miracol

Articole recomandate

Citeste si despre