Ministerul Educatiei va aloca 260 de miliarde de lei vechi pentru gradinitele din Bucuresti


La mijlocul saptamanii trecute Guvernul a aprobat  repartizarea sumei de 260 miliarde de lei vechi pentru finantarea, în acest an, a unor cheltuieli de capital pentru unitatile de învatamânt prescolar de stat din municipiul Bucuresti.

Suma va fi transferata din bugetul Ministerului Educatiei catre bugetele locale si va fi alocata punctual pentru investitii, consolidari, reabilitari si achizitii de imobile.

Sectorul 1 va beneficia de suma de 70 miliarde de lei vechi necesari achizitiilor, sectorul 2 va primi 50 de miliarde de lei vechi pentru investitii si consolidari.


În sectorul 3 se va aloca suma de 40 de miliarde de lei vechi pentru investitii, iar în sectorul 4 unitatile prescolare vor beneficia de 30 de miliarde de lei vechi pentru investitii si reabilitare.Tot de 30 de miliarde de lei vechi va beneficia si sectorul 5, pentru lucrari de investitii, iar sectorul 6 va primi 40 de miliarde de lei pentru investitii.

20 Iunie 2007<

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul