Mihai Morar, cel mai fericit tatic. Fiica sa Cezara a devenit scriitoare la 11 ani!

/ / Modificat: 2020-07-16
Mihai Morar, cel mai fericit tatic. Fiica sa Cezara a devenit scriitoare la 11 ani!

Mihai Morar este un tatic foarte fericit! Are trei fetite superbe, iar fiica lui Cezara i-a facut cea mai mare bucurie: a devenit scriitoare la 11 ani! 

Mihai Morar a marturisit ca reusita Cezarei l-a facut si pe el sa isi indeplineasca un vis din copilarie: sa isi vada numele pe o carte. 

Cezara a caștigat un concurs literar și i-a fost publicat un text intr-o antologie, alaturi de alti copii talentati. Mai exact, fetita a scris un eseu care a fost deja selectat şi publicat intr-o carte, in antologia "Singuri acasa. Copii şi parinti in pandemie". Desigur, subiectul ales e exact perioada dificila prin care am trecut şi trecem cu totii din cauza pandemiei de coronavirus. 

„Copilul asta este, oficial, scriitor. Povestirea Cezarei, «Inapoi in viitor», a fost selectata printre cele 15 eseuri scrise de copii din toata tara pentru antologia «Singuri acasa. Copii și parinti in pandemie», aparuta acum cateva zile la Editura Vremea. Daca sunt mandru de ea? In niciun caz pentru ca i-am gasit semnatura intr-o carte. Asta trebuie sa fie mandria și meritul ei. Cezara a scris aproape pe neștiute textul asta, la fel ca multe altele. Eu l-am citit cand el era deja demult trimis la concurs. Mandria mea e alta. Sunt mandru ca acest copil a ales sa se exprime intr-unul dintre cele mai frumoase moduri prin care o face un om. Prin scris. Cuvantul infrumuseteaza lumea, iar cel care se exprima prin cuvant, inainte de a infrumuseta lumea, prin scris, se infrumuseteaza pe sine. Sunt mandru ca acest copil mi-a implinit un vis. De cand eram mic, visam sa imi pun numele pe o carte. Iar daca eu nu am facut-o pana la varsta asta, e poate pentru ca trebuia sa aștept mai intai sa imi vad numele prin copilul meu”, a scris Mihai Morar pe retelele de socializare. 

Sursa: click.ro 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre