Mihai Morar a aratat-o tuturor pe fetita sa cea mica. "Roua e Noua Ordine"

/ / Modificat: 2019-10-03
Mihai Morar a aratat-o tuturor pe fetita sa cea mica.

Mihai Morar se poate considera un barbat implinit. Este sot si tata a trei fetite. Mezina, Roua Ilia, n-a nascut pe 24 iulie, iar dupa ce a primit taina botezului, Mihai Morar a aratat -o tuturor pe micuta sa.

mihai morar

Mihai Morar a vorbit despre bucuria de a mai avea inca un copil dupa 11 ani, dar si despre ce inseamna Roua pentru familia sa. 

"Roua e copilul care inca nu si-a luat in primire "camera copilului." Am primit intrebarea asta obsesiv: "Ati amenajat camera copilului?. Da, era totul pregatit inaintea nasterii. Dar, in cazul ei, a fost un pic altfel. Pentru Roua am pregatit toata casa copilului. Am luat-o toti patru din maternitate, am adus-o acasa si am asezat-o in centrul casei. Ea e centrul Universului nostru. E inima casei. Noaptea, patutul ei este in dormitorul nostru.Dimineata, Roua e micul dejun al gemenelor inainte sa plece la scoala, nu vor sa se mai dea plecate. Seara, Roua e singurul televizor pornit in toata casa, e serialul preferat al tuturor din casa. Si, ca orice serial de succes, e si cu zambete multe, e si cu plans mult, e comedie, e drama. Dar, in primul rand, e multa dragoste," a declarat Mihai Morar intr-un interviu pentru revista VIVA!.

"Roua e Noua Ordine"

Prezentatorul a recunoscut ca micuta Roua este sefa in casa, iar toata lumea graviteaza in jurul ei. Fetita este in zodia Leu, asa cum si-a dorit tatal sau. "Am o leoaica" se mandreste acesta. 

morar si sotia

"La doua luni, Roua e legata si alimentar si afectiv exclusiv de sanul mamei. Acolo e hrana, acolo e linistea. Roua, bunaoara, nu doarme acolo unde credem noi ca e confortabil. Confortul ei inseamna somn in poziții imposibile. E primul copil pe care eu il stiu si care nu se linisteste cand masina e in mers. Asta e ea: la prima sedinta cu parintii din clasa a V-a a fetelor, in mijlocul sedintei, i s-a facut foame si Roua a trebuit sa fie servita de fata cu profesorii si comitetul de parinti. Cu alte cuvinte, Roua e Noua Ordine," a spus Mihai Morar.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mihai morar

Articole recomandate

Citeste si despre