Mesajul unei doctorite de la Spitalul din Suceava despre COVID-19: "E ceva de pe alta lume"

/ / Modificat: 2020-03-24 10:36:55

Mesajul unei tinere doctorite de la Spitalul Judetean din Suceava, unde 72 de cadre medicale sunt infectate cu coronavirus, a fost facut public de sora ei. 

spital suceava

Tanara este medic oncolog la Suceava si, potrivit spuselor surorii ei, a ramas singura, alaturi de un alt medic oncolog si de un medic ATI, pentru a supraveghea toata sectia de Boli infectioase de la spitalul din Suceava, plina de pacienti bolnavi de coronavirus. COVID-19 este descris de medic ca: "Satana, e ceva de pe alta lume."

"Situatia din Suceava este strigatoare la cer. 70 de cadre medicale infectate. Medici expusi fara nicun fel de echipament de protectie virusului ucigator care este, descris simplu, de sora mea, medic oncolog, singura ramasa alaturi de un alt medic oncolog si un medic ATI sa aiba in grija toata sectia de infectioase din Suceava, plina de pacienti bolnavi de corona, ca "Satana, e ceva de pe alta lume."

"Imi tremura fiecare centimetru de corp si imi doresc ca si ultimul idiot care inca mai are senzatia ca asta e doar o raceala, sa inteleaga ca e un virus teribil si ca oamenii ca SORA MEA au ales meseria asta sa renunte la intimitate, la viata personala, la timp liber, la nopti, la vacante, dar nu LA VIATA!!!!!," este mesajul surorii tinerei doctorite de la Spitalul din Suceava, citat de HotNews.

Ea mai scrie: "Orice medic din tara asta care va muri, va muri din cauza egoismului si prostiei absolute care defineste poporul asta care numai de bici invata. In vremuri de razboi nu ne batem joc de singurii care lupta. Ii protejam. Oricum, Oricat. Cu orice pret.

Cand sora ta, pe care ai purtat-o in brate de la 1 saptamana iti spune, "oricum sunt infectata, nu stiu ce va fi" ai vrea sa ai puterea sa proiectezi durerea asta in sufletele tuturor celor care se plimba sfidator si se uita in scarba la tine cel care porti manusi la cumparaturi sau le spui tuturor sa stea dracu acasa! NU va bateti joc de cei care nu pot alege!," a incheiat mesajul sorei tinerei doctorite.

Taguri Covid - 19

Articole recomandate

Citeste si despre