Marturii dureroase ale fiicei vitrege a lui Bogdan Draghici. O speria ca el o sa moara fara ea

| | Modificat: 2019-08-23 10:17:25

Ies la iveala detalii scandaloase in cazul presedintelui Asociatie TATA, Bogdan Draghici, barbatul cunoscut drept un aparator al tatilor, dar si al copiilor.

Acesta este acuzat ca, in urma cu cativa ani, si-a violat fiica vitrega. Totul ar fi inceput in 2013, cand copila avea 11 ani. Dupa ce Draghici a fost retinut de procurori, a fost audiata si victima acestuia. Fetita a povestit cu lux de amanunte cum a reusit acesta sa o a abuzeze ani la rand, iar ea sa pastreze tacerea. 

draghici

Surse judiciare spun ca agresiunile s-au petrecut atat in apartamentul in care acestia locuiau dar si atunci cand Draghici parasea Bucurestiul si o lua cu el in deplasari, in care se intalnea cu tati care doreau sa obtina custodia copiilor lor.

Bogdan Draghici petrecea mult timp cu fetele, le ducea la scoala, le implica in activitati extrascolare, sporturi, concursuri, olimpiade si seara, la culcare, le citea povesti. Iar unele agresiuni s-ar fi petrecut la final. El si-ar fi violat fiica vitrega chiar in dormitorul conjugal, in perioada in care sotia lipsea de acasa fiind pleaca in strainatate, cu serviciul. 

Cum o manipula Bogdan Draghici pe fetita sa nu spuna nimic 

Persoanele care au vizionat inregistrarea depozitiei fetei au povestit ca aceasta a plans in hohote in anumite momente, a oftat, a pierdut adesea sirul evenimentelor, mai ales cand a fost nevoita sa povesteasca unele dintre cele mai traumatizante momente, dar a parut cuprinsa si de un puternic sentiment de vinovatie.

Susrse juduciare au precizat pentru Libertatea ca tatal sau vitreg a manipulat-o permanent, cu teme pornind de la grija parintească, prin care justifica nevoia de "a-si cunoaste corpul centimetru cu centimetru," pana la a o convinge ca ea era sursa lui de energie, ca nu stie ce s-ar face fara ea, ca s-ar putea imbolnavi, ba chiar ar putea sa moara.

Taguri Bogdan draghici Asociatia tata Fiica vitrega

Articole recomandate

Citeste si despre