Mamele vor putea primi lunar 3 milioane de lei
  

Statul vrea sa le incurajeze pe mame sa isi duca copiii la cresa si sa se intoarca cat mai rapid la serviciu. Presedintele Traian Basescu ar putea promulga, in zilele urmatoare, o lege conform careia mamele pot beneficia lunar de tichete in valoare de trei milioane de lei pentru copiii pe care ii duc la cresa.

Tichetele pentru cresa sunt o premiera in Romania si vor fi acordate de catre angajatori salariatelor care au copii in virsta de pana la doi ani, respectiv trei ani in cazul micutilor cu handicap. Conditia este ca mamele sa renunte la indemnizatia de 8 milioane de lei pentru cresterea copilului. In schimb, ele se vor intoarce la serviciu si, pe langa salariu, vor beneficia lunar de un tichet in valoare de trei milioane de lei.


Legea care urmeaza sa fie promulgata ii are in vedere si pe angajatii cu merite deosebite. Ei vor putea primi tichete cadou, cu ajutorul carora pot cumpara orice fel de produs - de la incaltaminte si imbracaminte, pana la produse electrocasnice. Valoarea acestor tichete, la fel ca si in cazul celor destinate mamelor, va fi dedusa din impozitul pe profit pe care trebuie sa il plateasca angaja

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul