Mama unui bebelus trage un SEMNAL de ALARMA: "Stranuta des si avea un ochi rosu si umflat"

/ / Modificat: 2020-03-31 15:37:33

Mama unui bebelus depistat pozitiv cu coronavirus trage un semnal de alarma si el cere parintilor sa ramana in alerta.  

TONI

Toni Rhodes, care locuiese in apropiere de Basildon, Essex, a povestit ca micutul sau in varsta de doar 7 saptamani a fost testat pentru noul virus pentru ca devenise "agitat"sa  planga "diferit" de ce stia pana in acel moment, scrie The Sun.

De asemenea, bebelușul era extrem de obosit si nu se foia deloc in timpul somnului, asa cum facea de obicei.

Intr-o dimineata, mama a observat ca fiul sau avea pielea patata si unul dintre ochi era rosu, umflat si umed. Din cand in când, copilul tusea usor si stranuta destul de des.

Ingrijorata, femeia a mers cu cel mic la doctor, unde a aflat ca este suspect de sepsis si a fost internat pentru 48 de ore, timp in care i s-a administrat antibiotic. Dar i s-au luat probe si pentru coronavirus. La doua zile dupa externare, parintii au fost informati ca bebelusul avea coronavirus.

Avertismentul mamei pentru parinti

Toni a scris un mesaj pe Facebook pentru a-i avertiza pe parinti. 

"Dupa cum stim cu totii, exista putine informatii cu privire la reactiile bebelusilor la coronavirus, asa ca am vrut sa facem cunoscute cele petrecute cu fiul nostru pentru a-i pune in tema pe parintii care, la un moment dat, s-ar putea confrunta cu aceasta boala," a scris femeia, in apelul ei.

Sursa: The Sun

Taguri Mama Coronavirus

Articole recomandate

Citeste si despre