Mama si sotie isi plange durerea dupa ce si-a pierdut sotul rapus de COVID: "Te astept sa vii acasa"

/ / Modificat: 2020-04-13
Mama si sotie isi plange durerea dupa ce si-a pierdut sotul rapus de COVID:

Un barbat in varsta de 41 de ani, aflat intr-un centru de carantina din statiunea montana Ranca, judetul Gorj, a decedat la Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu. A fost testat pozitiv cu noul coronavirus potrivit rezultatului testului care i-a fost facut.

Claudiu Dan este al doilea gorjean rapus de noul coronavius. Barbatul venise din Anglia, unde lucrase ca sofer, si era in carantina la Ranca, de pe data de 6 aprilie. Pentru ca nu prezenta simptome, acesta nu a fost testat pentru COVID-19.  

Sotia gorjanului sustine ca acesta nu se confrunta cu probleme de sanatate, in afara de faptul ca era supraponderal. Inainte sa i se faca rau, barbatul a vorbit la telefon cu sotia si si-a salutat fiica. Le-a spus ca se simte bine si ca peste o saptamana se vor revedea. La scurt timp dupa ce a inchis telefonul, femeia l-a sunat din nou, dar sotul nu i-a mai raspuns. 

"Isi facuse analizele in toamna si era bine. Nu avea probleme de sanatate, in afara de greutatea de aproape 140 de kilograme," a declarat sotia potrivit Adevarul.

"Te astept sa vii acasa de ziua lui Ralu, asa cum ai promis"

Sotia barbatului, care lucreaza ca inspector la DGASPC Gorj, a postat un mesaj emotionant pe pagina de Facebook:

"Azi, inca o data mi s-a confirmat zicala ca DE CE TI-E FRICA DE-AIA NU SCAPI. Singurul lucru care te-a putut invinge a fost acest nenorocit de VIRUS. Ai luptat pana in ultima clipa, voinicul meu. Toata truda, tot ce am cladit impreuna s-a dus, a mai ramas frumosul TRANDANAF-RALUCA si suferinta nemarginit. Nu te voi uita niciodată, sufletul meu pereche! Te iubesc enorm si te astept sa vii acasa de ziua lui Ralu, asa cum ai promis."

Sursa: Adevarul

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Carantina Covid - 19 Anglia

Articole recomandate

Citeste si despre