Mama si sotie isi plange durerea dupa ce si-a pierdut sotul rapus de COVID: "Te astept sa vii acasa"

/ / Modificat: 2020-04-13 15:41:10

Un barbat in varsta de 41 de ani, aflat intr-un centru de carantina din statiunea montana Ranca, judetul Gorj, a decedat la Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu. A fost testat pozitiv cu noul coronavirus potrivit rezultatului testului care i-a fost facut.

gorjran decedat

Claudiu Dan este al doilea gorjean rapus de noul coronavius. Barbatul venise din Anglia, unde lucrase ca sofer, si era in carantina la Ranca, de pe data de 6 aprilie. Pentru ca nu prezenta simptome, acesta nu a fost testat pentru COVID-19.  

Sotia gorjanului sustine ca acesta nu se confrunta cu probleme de sanatate, in afara de faptul ca era supraponderal. Inainte sa i se faca rau, barbatul a vorbit la telefon cu sotia si si-a salutat fiica. Le-a spus ca se simte bine si ca peste o saptamana se vor revedea. La scurt timp dupa ce a inchis telefonul, femeia l-a sunat din nou, dar sotul nu i-a mai raspuns. 

"Isi facuse analizele in toamna si era bine. Nu avea probleme de sanatate, in afara de greutatea de aproape 140 de kilograme," a declarat sotia potrivit Adevarul.

"Te astept sa vii acasa de ziua lui Ralu, asa cum ai promis"

Sotia barbatului, care lucreaza ca inspector la DGASPC Gorj, a postat un mesaj emotionant pe pagina de Facebook:

"Azi, inca o data mi s-a confirmat zicala ca DE CE TI-E FRICA DE-AIA NU SCAPI. Singurul lucru care te-a putut invinge a fost acest nenorocit de VIRUS. Ai luptat pana in ultima clipa, voinicul meu. Toata truda, tot ce am cladit impreuna s-a dus, a mai ramas frumosul TRANDANAF-RALUCA si suferinta nemarginit. Nu te voi uita niciodată, sufletul meu pereche! Te iubesc enorm si te astept sa vii acasa de ziua lui Ralu, asa cum ai promis."

Sursa: Adevarul

Taguri Carantina Covid - 19 Anglia

Articole recomandate

Citeste si despre