Mama bebelusului rapus de gripa, mesaj sfasietor

/ / Modificat: 2019-01-13
Mama bebelusului rapus de gripa, mesaj sfasietor

Un bebelus in varsta de 11 luni a murit sambata noaptea dupa ce a fost rapus de gripa. Micutul a fost dus in stare grava la spitalul Grigore Alexandrescu din Capitala in urma cu patru zile. 

In ciuda eforturilor facute de medici, care l-au tratat, organismul micutului nu a mai rezistat si a cedat. 

Desi se afla in stare de soc, mama bebelusului, Cristina Enache, a gasit puterea de a mai scrie un mesaj sfasietor pe o retea de socializare. 

“Mulțumesc mult pentru zecile de mii de distribuiri, din păcate, băiatul meu a încetat din viață azi-noapte, gripa l-a omorât ăn doar 4 zile, i-a mâncat toate organele și le-a oprit. Am sperat până în ultima clipă cu voi, dar Dumnezeu a decis altceva. Vă mulțumesc pentru vorbele voastre, pentru multele intenții de donații și vă doresc multă sănătate vouă și copiilor” este postarea făcută de dansatoarea lui Leo de la Strehaia. 

Cu cateva zile in urma, medicii ii spusesera Cristinei ca fiul sau are nevoie de sange pentru a putea supravietui. Prietenii acesteia au facut un apel pe Facebook pentru a gasi donatori. 

“Cristina Enache vă roagă să donaţi pentru fiul ei, Ayan, care are 11 luni şi e internat de 4 zile la Spitalul «Grigore Alexandrescu» cu virusul gripei tip A foarte sever. I s-a oprit ficatul, rinichii şi majoritatea organelor din funcţionare şi azi am aflat că nu are suficiente trombocite în organism şi acestea din urmă l-ar ajuta ca organele lui să funcţioneze din nou. Trombocitele acestea trebuiesc recoltate din SÂNGE TIP A2 NEGATIV, iar până luni dimineaţa (atunci deschid ei recoltarea) trebuie să găsesc suficienţi donatori, încât aceste trombocite să-i salveze viaţa băieţelului meu. În momentul de faţă, el respiră doar datorită aparatelor la care este conectat, are cateter în piept şi e umflat pentru că nu face pipi de 2 zile jumătate. Dacă aveţi aceasta grupă de sânge şi sunteţi din Bucureşti, vă rog frumos să-i donaţi sânge şi să-i salvaţi viaţa. Precizaţi, vă rog, că este pentru pacientul Enache Ayan, are 11 luni şi e internat la etajul 1 Terapie Intensivă. Sunt disperată şi aș vrea din tot sufletul să scape cu viaţă, vă rog frumos, ajutaţi-mă”, a fost mesajul care a fost distribuit masiv pe rețelele de socializare.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Gripa Gripa a

Articole recomandate

Citeste si despre