Mama a opt copii s-a stins din viata la cateva ore dupa ce a fost externata: "A fost prea tarziu"

/ / Modificat: 2020-04-28 17:42:49

O femeie din Iasi, mama a opt copii, a murit la cateva ore dupa ce s-a externat din spital, unde a ajuns din cauza ca a inceput sa tuseasca. Ea se temea de coronavirus, dar avea cancer.

 iasi

Intoarsa de cateva saptamani din Danemarca, Agripina Ilie in varsta de 60 de ani, a inceput sa dezvolte o tuse severa. A mers la medic pentru un control de rutina si a fost internata in spital.

Femeia muncea de cinci ani in Danemarca, alaturi de trei fiice ale sale.

"Mama s-a intors acasa in vacanta. Lucra in Danemarca la un hotel. De cand a ajuns acasa, incepuse sa tuseasca. Initial a mers la o clinica sa-si faca niste controale si acolo i s-a spus sa mearga de urgenta la Spitalul de Pneumoftiziologie, pentru ca are apa la plamani. S-a internat pe data de 14 aprilie. In afara de faptul ca tusea, nu avea niciun alt simptom. In saptamana respectiva i-au scos apa de la plamani. Un litru jumatate din cate stiu. In primele zile de la internare i-au luat biopsie din plamani si la cateva zile distanta am aflat ca are cancer la plamanul drept," a povestit fiica femeii, potrivit Observatornews.ro. 

"A ajuns la spital in faza terminala"

Fiicele femeii i-au ascuns faptul ca are aceasta boala incurabila, ca sa o protejeze. Din pacate, medicii nu au mai putut face nimic pentru ea. A fost trimisa acasa, unde s-a stins din viata cateva ore mai tarziu.  

"Pacienta a ajuns la spital in faza terminala. Avea cancer de gradul IV, un tip de cancer galopant. Cadrele medicale au facut tot ceea ce le-a stat in putinta pentru a tine femeia in viata. Familia a luat-o acasa pe proprie raspundere. Noi am fi putut sa o transferam la IRO pentru ca acolo se merge doar pe baza de programare," a precizat managerul Spitalul de Pneumoftiziologie.

Taguri Opt copii Cancer Tuse Danemarca

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Articole recomandate

Citeste si despre