MISS MAMICA LA TONOMATUL DP2


Cei de la emisiunea TONOMATUL DP2, TVR2, glumeau de mult timp spunand ca publicul tinta al emisiunii sunt mamicile cu copii mici acasa. Si asta pentru ca de cele mai multe ori cand suna cate o telespectatoare se auzea si un planset sau un raset de copil. Gluma, gluma dar acum au devenit seriosi si au adus acest "public tinta" in garsoniera.

Totul a inceput cand au anuntat ca organizeaza un concurs pentru mamicile cu copii mici acasa. Lucru care le-a adus peste 2000 de mailuri de la potentialele concurente. Au citit povestile lor, au vazut pozele mamicilor si ale copiilor si au selectat 20 de telespectatoare.

In 26 martie mamicile au inceput sa vina in garsoniera. Cate 5 in fiecare zi… bineinteles cu copii cu tot, ca doar nu era sa-i lase singuri acasa.

Toate mamicile au trecut prin aceleasi probe… sa spuna o poveste, sa raspunda la intrebari legate de cresterea copilului, sa cante un cantec de leagan si in final sa recunoasca o mamica celebra dintr-o poza. Mamicile s-au descurcat destul de bine. Mai incurcati au fost cei din echipa emisiunii pentru ca un copil este mereu imprevizibil… dar cate 5 in fiecare emisiune! Ba si-au udat scutecele, ba le era foame, ba demolau decorul din studioul televiziunii. Noroc ca mamicile erau acolo!

Acum urmeaza marea finala! Vineri, 30 martie, intre orele 10:00 si 11:30, in direct la TVR2 toate mamicile participante (chiar daca au castigat sau nu in ziua respectiva) sunt invitate in emisiune. Trebuie sa spuna cine a fost desemnata "cea mai sexy mamica", "cea mai responsabila", "cea mai iubitoare" si "cea mai populara". Vor vedea si cine a cantat cel mai bine si cine stie mai bine ce-i trebuie copilului. Publicul ii va ajuta sa se decida!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul