Lili Sandu vrea sa nasca natural: "Sa se alinieze planetele si sa-mi si iasa acest lucru"

/ / Modificat: 2020-07-28
Lili Sandu vrea sa nasca natural:

Lili Sandu (40 de ani) va deveni mamica pentru prima ora. Vedeta a marturisit ca isi doreste sa nasca pe cale naturala, insa nu exclude nici varianta cezarienei. 

"Cand o sa vrea bebelusul si Dumnezeu, pentru ca vreau sa nasc natural, sa se alinieze planetele si sa-mi si iasa acest lucru, dar in cazul in care va exista o problema medicala, am luat decizia impreuna cu medicul meu sa nu grabim nasterea. In momentul in care voi intra in travaliu, voi face cezariana daca va fi nevo-ie. El ar trebui sa vina undeva dupa 15 august, pâna pe 22 august, care e si ziua de nastere a lui Silviu. Dar eu sper sa se grabeasca, pentru ca e foarte cald si e mai greu acum si vrem si sa il vedem mai repede", a marturisit Lili Sandu, intr-un interviu pentru revista OK!Magazine.

Lili Sandu va aduce pe lume un baietel, desi si-a dorit foarte mult o fetita. 

"Initial, mi-am dorit sa fie fetita, pentru ca asa ma simteam eu, mama de fata, dar era o superstitie. insa iar fac apel la divinitate si o sa spun ca a fost mai bine asa, pentru ca eu chiar sunt o mama de baiat. Toata lumea imi spune asta si clar baietelul acesta e trimis cu un scop in vietile noastre. in legatura cu diferentele dintre generatii, nu as putea sa pun punctul pe “i” pentru ca trebuie sa trec prin asta in calitate de parinte. Sunt multe minusuri pe care le observ, in general", a marturisit vedeta. 

Ce frici are Lili Sandu 

In acelasi interviu, Lili Sandu a vorbit si despre fricile sale de mama. 

"Da, am o frica sa nu vina fii-miu la masa sa-mi prezinte vreun robot si sa-mi zica: „Uite, mami, ea e iubita mea”. Acolo se va ajunge in viitor. Asta ca o gluma, insa imi e teama ca totul s-a robotizat, ca nu mai exista copilaria pe care generatiile noastre au avut-o, totul se face la nivel de tehnologie. Eu imi doresc sa-l pot indruma catre zona asta a copilariei autentice, in libertate, pe care eu am trait-o, afara, la bunici, cu animale, cu drumetii, nu inchis in camera, jucând un joc. Dar nici nu trebuie sa ne opunem noului, inovatiilor, caci nu vreau sa se simta exclus de catre generatia lui. Mi-as dori sa existe un echilibru. Vreau sa fie un copil bun, sa aiba o pasiune", s-a destainuit vedeta. 

Sursa: https://okmagazine.ro/

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre