Legistii au stabilit cauzele decesului bebelusului, despre care s-a spus ca a fost sufocat de mama lui

/ / Modificat: 2020-02-18
Legistii au stabilit cauzele decesului bebelusului, despre care s-a spus ca a fost sufocat de mama lui

Bebelusul de 6 luni care s-a stins int-o camera de hotel se pare ca a avut o insuficienta cardio respiratorie si a unui edem pulmonar. Asta reise din  primele cercetari, potrivit unor surse din ancheta citate de Mediafax si preluate de Libertatea.

Ce au constatat medicii legisti

Medicii legisti de la Institutul de Medicina Legala din Iasi au facut necropsia bebelusului care si-a pierdut viata duminica dimineata intr-un hotel din Iasi. Potrivit unor surse, cauzele preliminare ale decesului sunt insuficienta cardio respiratorie acuta si un edem pulmonar, scrie Libertatea.

Rezultatele finale vor fi gata in cel mult o luna, iar pana atunci legistii vor analiza probele prelevate. 

Initial s-a spus ca bebelusul depudatului Angel Agache din Republica Moldova a murit sufocat dupa ce mama ar fi dormit peste el, din greseala. 

"Am fost sesizati cu privire la faptul ca un copil de sase luni a fost gasit decedat in camera unui imobil, din municipiul Iasi. Politistii deplasati la fata locului au constatat ca cele sesizate se confirma, intrucat echipajul medical de interventie a declarat decesul. In cauza a fost intocmit un dosar penal si s-a dispus efectuarea unei necropsii medico-legale, pentru stabilirea circumstantelor decesului. Cercetarile continua sub coordonarea procurorilor," precizau reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Iasi dupa ce s-a aflat despre decesul copilului.T

Tatal bebelusului nu a dorit sa faca nici un fel de declaratii cu privire la acest subiect.

"Nu pot vorbi, va rog sa ma intelegeti," a spus deputatul pentru bzi.ro.

Sursa: libertatea.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Bebelus

Articole recomandate

Citeste si despre