La 98 de ani s-a mutat la azil pentru a avea grija de fiul sau. "Niciodata nu incetezi sa fii mama"

/ / Modificat: 2019-04-02
La 98 de ani s-a mutat la azil pentru a avea grija de fiul sau.

Legatura dintre mama si copil este unul dintre cele mai puternice sentimente. Si asta a demonstrat o femeie in varsta de 98 de ani care s-a internat in azilul unde traia fiul sau de 80 de ani, pentru a avea grija de el.

"Niciodata nu incetezi sa fii mama", a spus Ada Keating, care ii spune fiului ei in fiecare seara "Noapte buna". Tom spune, amuzat chiar, ca si la varsta aceasta, mamei lui il mai dojeneste daca nu ii convine ceva.

Mama tot mama ramane, indiferent de varsta!

Ada si sotul ei au impreuna 4 copii, Tom, Barbara, Margi si Janet. Tom a lucrat ca si zugrav si designer de interior, iar la cativa ani dupa ce a iesit la pensie s-a internat la azil pentru ca avea nevoie ingrijire speciala. Mama lui nu a putut fi indiferenta stiind ca fiul ei are nevoie de ea si astfel s-a mutat impreuna cu el, iar relatia lor este mai frumoasa ca niciodata.

Tom apreciaza tot ce a facut mama sa pentru el si pur si simplu o adora. Ada si Tom sunt printre putinii norocosi care se au unul pe celalalt pentru cat mai mult timp, impartasind grija si afectiune, singuratatea coplesindu-i pe cei varstnici, mai ales pe cei uitati in azil.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Azil batrani Batranete Dragoste de mama

Articole recomandate

Citeste si despre