Inscrierile la gradinita continua fara locuri


Aproximativ un sfert dintre gradinitele din Capitala, care nu au inceput inscrierile pe 1 iunie, dupa cum prevede calendarul Ministerului Educatiei, Cercetarii si Tineretului din cauza diferitelor activitati organizate de Ziua Copilului au inceput, de ieri, sa primeasca solicitarile pentru inscriere. Marian Banu, inspectorul pe probleme de imagine din cadrul Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB), a declarat ca nu s-au semnalat cozi la gradinitele din Bucuresti, desi multi parinti s-au prezentat cu dosarele inca de la primele ore ale diminetii.

Pe de alta parte, mai multe dintre gradinitele din Bucuresti nu mai dispun de locuri din cauza ca au fost ocupate in urma reinscrierii prescolarilor din anii superiori.

Marian Banu a precizat ca nu se va tine cont de ordinea in care au fost depuse cererile, ci de criteriile de selectie. Astfel, vor fi avantajati cei care au frati in gradinita si cei care locuiesc aproape de unitate sau au parintii serviciul aproape de gradinita. Cererile vor fi discutate din 15 pana pe 25 iunie in consiliile de administratie, apoi se va decide ce copii vor prinde un loc in gradinita.

6 Iunie 2007

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul