Incident la o scoala din Bucuresti. Un elev si-a taiat jumatate de ureche, dupa ce s-a lovit intr-o teava

/ / Modificat: 2019-11-04
Incident la o scoala din Bucuresti. Un elev si-a taiat jumatate de ureche, dupa ce s-a lovit intr-o teava

Un incident extrem de grav s-a petrecut la scoala Liviu Rebreanu din Bucuresti. Un copil si-a sectionat jumatate de ureche, dupa ce a cazut si s-a lovit de o teava lasata de izbeliste in urma unei lucrari in curtea scolii, relateaza Digi24

Parintii acuza ca reprezentantii scolii au ezitat sa sune la ambulanta, iar copilul a ajuns la spital doar dupa ce mama sa l-a dus cu un taxi. 

Baiatul in varsta de 11 ani iesise in pauza alaturi de colegi cand s-a intamplat accidentul."Mi-a alunecat piciorul! M-am lovit cu urechea de teava.

"M-am zgariat si nu mi-am dat seama prima data, dar i-am vazut pe colegii mei ca s-au impacientat foarte tare si eu am vazut un fel de balta mica de sange in mana," a povestit elevul.

Copilul a fost operat

Ceilalti colegi s-au speriat si ei si l-au ajutat pe baiat sa ajunga la cabinetul scolii. Parintii au fost anuntati printr-un telefon ca a avut loc un incident nesemnificativ.

"Am fost sunata de asistenta scolii de pe telefonul baiatului sa vin la scoala ca s-a lovit copilul. Am venit sa-l iau. Ei nu au chemat salvarea, probabil de frica politiei. Am plecat cu copilul la spital cu un taxi. Din punct de vedere al sanatatii este de la jumatate in sus ca gravitate. Exista riscul ca acel cartilagiu sa nu se sudeze, este un zgarci care nu este irigat. Exista sanse de 70% ca copilul meu sa ramana mutilat, sa ramana fara ureche," a precizat Monica Saceanu, mama elevului, pentru Digi24.

La spital, copilul a fost operat desi parintii primisera garantii de la oficialii scolii ca rana este una superficiala.

Parintii au declarat ca vor depune plangere la politie.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Elev Incident scoala Incident

Articole recomandate

Citeste si despre