In ce conditii au fost cazati elevii olimpici prezenti la un concurs in Teleorman

/ / Modificat: 2019-07-30
In ce conditii au fost cazati elevii olimpici prezenti la un concurs in Teleorman

Un elev din Targu-Mures, care a participat la un concurs de istorie organizat de Ministerul Educatiei si desfasurat la Turnu Magurele, Teleorman, a facut publice imaginile cu locul in care au fost cazati olimpicii pe perioada desfasurarii competitiei.

Dupa cum reiese din fotografii, elevii au stat in internate cu gandaci, mizerie si lenjerii de pat distruse.

"Asa am fost primiti la sesiunea nationala de comunicari stiintifice-istorice desfasurata la Turnu Magurele, Teleorman!

Asa a rasplatit statul roman munca elevilor calificati la etapa nationala a unui concurs dupa luni intregi de munca!

Eu nu pot decat sa va rog sa scoatem impreuna la lumina aceasta situatie deosebit de grava pentru a nu fi supusi si alti elevi la o asemenea umilinta!

Sa nu va mai intrebati de ce tinerii fug cat mai departe de Romania. Tara asta nu da niciun ban pe munca noastra! Aici se promoveaza doar non-valoarea, iar puscariasii au conditii mai bune decat elevii premianti!

Doamna Andronescu, dormiti bine seara in calitate de ministru al Educatiei cand stiti la ce batjocura e supus elevul roman?!

Fotografiile le-am realizat in internatele in care am fost cazati: internatul liceului Sfantul Haralambie si internatul liceului Praporgescu, Turnu Magurele.

Las pozele astea aici cu speranta ca vor ajunge unde trebuie pentru a nu mai trece si alti elevi prin ce am trecut noi in aceste zile la Turnu Magurele," a scris unul dintre elevi pe pagina sa de Facebook.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Elevi olimpici Olimpici

Articole recomandate

Citeste si despre