Handbalista romanca, surprinsa in timp ce alapta in pauza unui meci!

/ / Modificat: 2018-09-19
Handbalista romanca, surprinsa in timp ce alapta in pauza unui meci!

Alaptarea in public este in continuare un subiect controversat. Multi sunt de parere ca aceasta ar trebui sa aiba loc in intimitate, noi, mamicile stim ca practic acest lucru este imposibil cateodata. Iar acest lucru l-a demonstrat si handbalista romanca Irina Pop, care a fost surprinsa in timp ce isi alapta copilul in pauza unui meci. 

Irina Pop, handbalista legitimata la formatia spaniola Associacio Lleidatana de Handbol, a uimit pe toata lumea cand in pauza meciului cu Agustinos Alicante, din a doua liga din Spania, a mers in vestiar sa isi alapteze copilul.

"Nu am nicio problema sa alaptez in vestiar sau in tribuna. O vad ca pe ceva normal. Poate cu primul copil m-am gandit la ce ar spune lumea, dar sunt feminista si n-am nicio problema. Copiii trebuie sa manance, iar primele mese depind mult de mama. Ma ajuta si faptul ca cei de la club inteleg ca trebuie sa ma opresc in mijlocul antrenamentului ca sa alaptez. Lumea ma intreaba de ce mai joc dupa ce am nascut doi copii. Dar am nevoie de asta. Iubesc handbalul si cred ca pot juca pana la 35 de ani", a declarat Irina Pop pentru presa din Spania.

Pe langa bebelusul pe nume Theo, de doar cateva luni, pe care l-a alaptat in pauza dintre reprize, handbalista mai are o fetita de 4 ani.

Irina Pop, in varsta de 30 de ani, este in Lledia din 2003 si a inceput sa joace handball la echipa de junioare a clubului. In prezent, romanca este una dintre cele mai importante jucatoare ale echipei.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Alaptare public Alaptare Alaptarea bebelusului

Articole recomandate

Citeste si despre