Gradinitele si scolile, inchise pe 31 mai si partial pe 29 mai

/ / Modificat: 2019-05-24
Gradinitele si scolile, inchise pe 31 mai si partial pe 29 mai

Cursurile din toate scolile si gradinitele din Capitala vor fi suspendate vinerea viitoare, pe 31 mai 2019, cu prilejul vizitei Papei in Bucuresti, iar in cursul zilei de joi, doar o parte din unitatile de invatamant isi vor inchide portile. Decizia a fost luata in cadrul comandamentului intrunit la Primaria Capitalei.

"La summitul de la Sibiu s-au inchis scolile in tot orasul, timp de o saptamana si a fost o decizie foarte buna. (...) Cine spune ca scolile trebuie inchise partial, nu stie care este intensitatea acestui eveniment", a declarat Gabriela Firea.

"Tinand cont de recomandarile Politiei, va propunem ca pentru data de vineri sa suspendam cursurile in toate scolile din Bucuresti, iar joi sa fie suspendate partial. Vom demara procedurile pentru suspendarea cursurilor total pentru data de vineri", a anuntat Ioana Neacsu, inspector general.

Vizita istorica

Papa Francisc va face o vizita istorica in Romania intre 31 mai si 2 iunie, la 20 de ani dupa cea efectuata de Sfantul Ioan Paul al II-lea, in 1999, si se desfasoara sub genericul "Sa mergem impreuna!".

Politia Capitalei va participa cu 2000 de politisti la vizita Papei.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Scoli si gradinite inchise Papa francisc

Articole recomandate

Citeste si despre