Gest extrem al unei mame. S-a razbunat pe fetita de aproape o luna pentru ca era geloasa pe sotul sau

/ / Modificat: 2019-03-20
Gest extrem al unei mame. S-a razbunat pe fetita de aproape o luna pentru ca era geloasa pe sotul sau

O mama a recurs la un gest extrem din gelozie. In vrsta de 21 de ani, femeia si-a omorat fetita de doar trei saptamani pentru ca era convinsa ca sotul iubea mai mult copilul decat pe ea.

In timp ce partenerul sau (26 ani) a iesit din casa pentru a duce gunoiul, femeia a luat un cutit de bucatarie si i-a taiat gatul micutei.

Cand a revenit in apartament, acesta si-a vazut sotia plina de sange si s-a repezit in dormitor pentru a vedea daca fetita este bine. Micuta zacea intr-o balta de sange, iar medicii ajunsi la fata locului nu au mai putut decat sa declare decesul.

Soacra femeii a marturisit ca aceasta era geloasa pe copil, deoarece credea ca sotul o iubeste mai mult pe fetita.

"Atat fiul meu cat si eu am iubit copilul acela foarte mult. Am fost foarte atenti si i-am purtat de grija mereu. Ea era geloasa. Se gandea ca barbatul ei iubea mai mult fetita decat pe ea. De dimineata ii facusem baie copilasului si acum e mort. Nu pot sa cred ca s-a intamplat asa ceva," a spus Maria Momot, soacra femeii, potrivit Mirror.

ucraina

Isi intreba sotul "De ce palngi?"

Paramedicii care au ajuns in apartamentul din Rive, Ucraina, au declarat ca femeia nu stia ce a facut gresit. Ea isi intreba sotul, aflat in stare de soc, "De ce plangi?"

Politistii au declarat ca au gasit un cutit plin de sange in chiuveta de bucatarie.

"Mama nu a putut explica de ce a facut-o. Nici nu si-a amintit ce a facut in timpul zilei," a spus purtatorul de cuvant al Politiei.

Femeia a suferit de meningoencefalita in luna noiembrie a anului trecut, potrivit rapoartelor. Boala i-a provocat tulburari psihiatrice si a fost supusa unui tratament. Pe data de 3 martie, aceasta fusese externata dintr-un ospiciu.

In urma incidentului ea a fost retinuta si va fi supusa unui nou control psihiatric. Daca se va dovedi ca era in deplinatatea sanatatii mintale, mama criminala ar putea fi condamnata la 15 ani de inchisoare.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mama

Articole recomandate

Citeste si despre