Frate si sora cu patru copii


Un frate si o sora din Germania cer ca legile tarii privind incestul sa fie abolite pentru ca ei sa-si poata trai povestea de dragoste in liniste, fara teama de a fi aruncati dupa gratii, relateaza Sky News. Patrick Stubing (30 de ani) si sora lui, Susan (22 de ani), au pana acum patru copii, trei dintre acestia aflandu-se in grija asistentilor maternali. Doi dintre copii au dizabilitati, dar nu se stie daca acestea sunt efecte ale incestului sau ale faptului ca s-au nascut prematur.

Patrick Stubing a stat doi ani in inchisoare pentru incest si, in prezent, risca o noua condamnare in cazul in care legislatia nu este schimbata. Avocatul celor doi sustine ca legea este arhaica, dateaza din timpul celui de-al treilea Reich si are legatura cu obsesia din acea vreme pentru rasa pura.

Mai multi politicieni, dar si organizatii nonguvernamentale au cerut ca Germania sa urmeze exemplul altor tari, precum Franta, Belgia sau Olanda, unde incestul nu mai este pedepsit.

Patrick Stubing a fost dat spre adoptie de mic, astfel ca nu a trait impreuna cu rudele sale si nu se afla in familie cand sora lui s-a nascut. Ei s-au intalnit pentru prima data in 2000, inainte ca mama lor sa moara in urma unui atac de cord. Cei doi s-au indragostit unul de celalalt si au avut primul copil, Eric, in 2002, iar Sarah, Nancy si Sofia s-au nascut in urmatorii patru ani.  

(Stela Spataru)

Citeste tot articolul in: Evenimentul Zilei

2 Martie 2007

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul