Fiscul, pe urmele tinerilor casatoriti

/ / Modificat: 2018-10-18
Fiscul, pe urmele tinerilor casatoriti

ANAF a inceput sa monitorizeze nuntile. Le cere tinerilor casatoriti sa completeze un formular din care sa reiasa adrese, numere de telefon si cati bani au platiti pentru serviciile de filmat, fotografiat sau muzica pentru eveniment.

Astfel, ANAF vrea sa verifice sumele incasate de unele persoane sau firme din indiustria organizarii de nunti, care nu declara veniturile si fenteaza taxele.

In cazul in care nu raspund solicitarii Fiscului, tinerii vor plati amenzi intre  2000 si 5000 de lei.

Ce cere Fiscul in formularele trimise tinerilor casatoriti

"Va solicitam informatii despre persoane fizice/intreprinderi Individuale, Persoane Fizice Autorizate, Intreprinderi Familiale/ Societati Comerciale/ alte forme de organizare privind raporturile econoimice sau juridice pe care le-ati avut cu ocazia evenimentelor prijeluite de celebrarea casatoriei civile și religioase. In sensul celor de mai sus, completati delcaratia alaturata, cu privire la persoane/ societati/ nr. telefon/ adrese identificare/ intermediari/ orice alte date pe care le cunoasteti/ detineti privind: formatie muzicala; locatie eveniment; servicii foto-video;" , solicită ANAF în documentele trimise tinerilor casatoriti.

Decalaratiile vor fi date "sub sanctiunea faptei de fals in declaratii, prevazuta de art 326 din Codul Penal," avertizeaza ANAF.  

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Nunta

Articole recomandate

Citeste si despre