Fetita gasita pe strada, dupa ce a stat mai multe ore flamanda si insetata intr-o statie de autobuz

/ / Modificat: 2019-06-19 12:42:16

O fetita de 3 ani a stat ore in sir pe o banca in statia de autobuz a Spitalului de Urgenta Barlad, fara sa manance ceva sau sa bea apa.

Era speriata si spunea printre lacrimi ca o cheama Ana. Trecatorii si-au dat seama ca este abandonata si au sunat la Politie.

fetita-autobuz

Politistii locali au dus-o pe micuta in Centrul de Primire in Regim de Urgenta a Copilului Abuzat, Neglijat si Exploatat din Barlad, apoi data in regim de urgenta in plasament familial scrie vremeanoua.ro.

Mama nu stia unde era fetita

Acolo specialistii au aflat ca micuta plecase de acasa in jurul orelor 9:00 – 10:00, de dimineata, iar la centru ajunsese la orele 18:00, flamanda si insetata. Parintii fetei au fost identificati, dar cand au ajuns la domiciliul lor, politistii au constatat cu stupoare ca mama habar nu avea unde ii era copilul!!

In jurul orelor 20:00, femeia a ajuns la centru, ca sa o ia pe Ana acasa. Femeia era incoerenta, iar specialistii de la CPRUCANE au banuit ca era bauta, asa ca Ana a ramas in centru.

Mama a fost decazuta temporar din drepturile parintesti. Urmeaza alte audieri la judecator, pentru a constata daca femeia este in stare sa-si creasca copilul.

Citeste si despre