Fetita de doi ani, rapita de sub ochii mamei, in parc

/ / Modificat: 2020-07-03
Fetita de doi ani, rapita de sub ochii mamei, in parc

O copila in varsta de doar doi ani a fost rapita de un barbat intr-un parc din Berlin, chiar de langa mama ei, intr-o clipa de neatentie a acesteia. Imaginile au fost facute publice in aceeasi zi in care politia a destructurat o mega retea de pedofili.

Un barbat cunoscut a avea probleme psihice a incercat sa rapeasca o fetita dintr-un loc de joaca din Berlin. Mama copilei si-a luat o clipa ochii de la cea mica, suficient pentru ca agresorul, care statea la panda de minute bune, sa insface fetita de mana, sa o puna pe umar si sa fuga cu ea.

Scena uluitoare a atras atentia altor parinti aflati in parc la acea ora, iar o femee i-a luat urma si a incercat sa discute cu rapitorul. Mai multi parinti s-au apropiat apoi si l-au incoltit pe barbatul suspect, care habar nu avea cum o chema pe fetita si incerca sa evite sa raspunda la intrebarile ce-i erau adresate. In cele din urma, barbatul in varsta de 44 de ani, care are probleme psihice si se afla sub influenta bauturilor alcoolice, a dus fetita inapoi la mama ei, care o cauta deja disperata. Martorii au decis sa nu-l lase pe barbat sa scape nepedepsit pentru fapta sa si au chemat politia, care l-a dus la sectie, unde a fost audiat si mai apoi eiberat. Pe numele suspectului a fost deschis un dosar pentru tentativa de rapire.

Imaginile au fost facute publice la zece zile de la incident, in contextul in care autoritatile germane au anunat destructurarea unei retele de 30.000 de pedofili care distribuiau materiale cu pornografie infantila si care faceau "schimb de experienta" cu privire la modul in care si-ar putea aborda victimele.

Femeia care a pornit prima in urmarirea barbatului se afla si ea cu fiica sa in parc si spune ca i-a atras atentia faptul ca cei doi nu semanau deloc si ca, dupa ce a vorbit cateva minute cu cea mica, a apucat-o de mana si a inceput sa fuga. Fetita nu parea sa se opuna, dar femeia era convinsa ca barbatul nu era tatal ei. Plecata in urmarirea barbatului, martora a solicitat ajutorul unui afacerist care avea un chiosc in apropierea parcului. Acesta a fost cel care l-a abordat pe rapitor, in timp ce un alt martor filma scena cu telefonul. "Iubesc copiii. Nu pot sa inteleg cumparintii ii lasa acasa cu alte persoane sa-i ingrijeasca", spunea rapitorul in fata martorilor.

Politistii au fost nevoiti sa-l elibereze pe barbat, intrucat nu avea cazier si nu se afla pe lista pedofililor sau a persoanelor care au comis infractiuni cu caracter sexual.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Rapire

Articole recomandate

Citeste si despre