Femeia care si-a pierdut fiica si sotul in accidentul de Craiova trece printr-un soc

/ / Modificat: 2020-07-30
Femeia care si-a pierdut fiica si sotul in accidentul de Craiova trece printr-un soc

Medicii de la Spitalul de Urgenta Craiova cu greu au avut curajul sa ii spuna femeii ca si-a pierdut sotul si fiica in accidentul rutier produs pe Centura de Nord a orasului Craiova, dupa ce un tanar a intrat pe contrasens intentionat.

Ramona si Dan Bacescu se indreptau spre mare in ziua tragicului accident. Isi cumparasera masina cu cateva zile inainte si abia asteptau sa ajunga pe litoral, in vacanta cu fetita lor in varsta de 6 ani. Un tanar, care fusese parasit de iubita, a intrat insa pe contransens, dorind sa se sinucida, pentru ca nu se putea impaca cu ideea ca a fost parasit de cea pe care o iubea. 

Impactul a fost devastator. Echipajele de salvare ajunse la fata locului l-au gasit decedat pe soferul vinovat de accident. Cei trei membri ai  familiei Bacescu erau inca in viata.  

Deia si tatal, insa, abia mai aveau puls.  Medicii au incercat din rasputeri sa il salveze pe barbat si pe fetita. Mama a fost in stare de soc si urcata intr-o ambulanta si dusa la Spitalul de Urgenta Craiova.  

Dupa minute bune s-a reusit resuscitarea copilului, apoi si a tatalui.   

"Sa nu mori! Rezista, copil frumos!", spuneau cadrele medicale continuu in timp ce apasau pe pieptul fetitei.   Pana la urma tatal si fetita au fost urcati in ambulante, dar nu au rezistat drumului pana la spital. 

Cum a aflat mama ca si-a pierdut sotul si copilul   

Dupa ce a primit ingrijiri medicale, Ramona a inceput sa le puna medicilor o intrebare obsesiva „Copilul, unde imi e copilul?“. Asta a intrebat o zi intreaga. Pe medici, pe asistenti, pe oricine intra in salon...  

 „Unde e copilul? Unde e sotul? Unde sunt? Spuneti-mi! Vreau sa-i vad!“  Nimeni nu avea, insa, puterea sa-i spuna adevarul. Femeia a aflat totul abia a doua zi dimineata, miercuri, 29 iulie.   

Cadrele medicale au apelat la ajutorul unui psiholog si a familiei. A aflat si ca cel care i-a distrus familia avea 25 de ani si a intrat intentionat in masina lor pentru ca dorea sa moara din dragoste.    

Minute bune, femeia nu a scos niciun cuvant. Apoi a inceput sa planga, sa urle. In cele din urma, cei prezenti au reusit sa o linisteasca. Ramona Bacescu a cerut sa fie externata pentru a-si putea conduce pe ultimul drum copilul si sotul.  

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre