Femeia care si-a aruncat bebelusul din brate a fost arestata. Copilul se afla in stare grava

/ / Modificat: 2020-05-25
Femeia care si-a aruncat bebelusul din brate a fost arestata. Copilul se afla in stare grava

Imagini ireale au fost surpinse de camerele de supraveghere ale unui hotel din Timisoara. O italianca si-a trantit bebelusul de doar doua luni de podea.

Procurorii spun ca bebelusul a fost proiectat prin aer circa doi metri, iar in final a cazut si s-a lovit cu capul de podea.

Parchetul de pe langa Tribunalul Timis a transmis ca femeia a fost arestata preventiv si cercetata penal pentru violenta in familia si tentativa de omor.

Copilul se afla in continuare in stare grava in spital, pentru ca a suferit mai multe traumatisme si leziuni traumatice, care necesita 25 zile de ingrijiri medicale pentru vindecare, viata sa fiind pusa in pericol.

Si-a aruncat bebelusul din cauza geloziei

Femeia s-a enervat foarte tare pentru ca tatal micutului, un roman cu 17 ani mai in varsta decat ea, a anuntat-o ca pleaca din oras. Atunci, femeia l-a luat in brate pe cel mic, iar de la inaltimea de circa doi metri l-a tranit puternic de podea.

Ingrozit, barbatul a apelat de urgenta autoritatile. Imediat, la fata locului au venit mai multe echipaje de salvare, dar si de politie, care au retinut-o pe femeie, iar celui mic i s-au oferit primele ingrijiri medicale.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Copil aruncat Gelozie Tentativa de omor

Articole recomandate

Citeste si despre