Femeia care a nascut 21 de copii pana la 40 de ani

/ / Modificat: 2019-01-05
Femeia care a nascut 21 de copii pana la 40 de ani

Sue si Noel Radford este un cuplu din Marea Britanie, care are 21 de copii. Acestia si-au expus povestea de viata aparte in cadrul unui documentar televizat, in care cei doi au povestit cum au ajuns sa aiba atat de multi copii si au dezvaluit varsta frageda la care femeia a dat nastere primului mostenitor al familiei. 

Mama la 13 ani

Sue a marturisit ca avea doar 13 ani cand a ramas insarcinata pentru prima data cu barbatul care acum ii este sot si care avea 18 ani la acea vreme. Cei doi au spus ca au decis sa pastreze bebelusul, deoarece ambii au fost adoptati la nastere, relateaza Daily Mail. 

Patru ani mai tarziu, Sue si Noel s-au casatorit si s-au mutat impreuna, iar cand doamna Radford avea 17 ani a adus pe lume cel de-al doilea copil, o fetita pe nume Sophie. Documentarul o prezinta pe Sue la 42 de ani, care a ramas insarcinata "acum 29 de ani," ceea ce a creat controverse in randul telespectatorilor, care l-au condamnat pe barbat. 

„Nu pot trece peste faptul ca cineva de 18 ani a lasat insarcinata o fata in varsta de 13 ani, adica eu cred ca e o crima,“ a spus unul dintre telespectatori.

Ce spune legea

Varsta legala pentru activitate sexuala in Regatul Unit este de 16 ani. In Anglia si in Tara Galilor, varsta consimtamantului sexual pentru femei a fost stabilita la 16 ani din 1885, dupa ce a fost o lupta pentru a preveni prostitutia copiilor.  

21 copii

Familia Radford locuieste intr-o casa de 240.000 de lire sterline, achizitionata acum 11 ani si se mandreste ca nu are carduri de credit sau credite bancare. De asemenea, cei doi parinti au povestit ca in fiecare an, familia petrece cate o vacanta in strainatate.  Ei cheltuiesc 300 de lire sterline pe saptamana pentru mancare, iar cand este ziua de nastere a unuia dintre copii, fiecare primeste un cadou de 100 de lire sterline.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mama

Articole recomandate

Citeste si despre