Federatia Parintilor cere Guvernului sa dubleze alocatiile: "Niciodata nu sunt bani pentru copii"

/ / Modificat: 2020-01-07
Federatia Parintilor cere Guvernului sa dubleze alocatiile:

Presedintele Federatiei Asociatiilor Parintilor, Iulian Cristache, a spus ca Guvernul ar trebui sa dubleze alocațiile si sa gaseasca solutii pentru banii necesari prin "oprirea furtului la nivel national" si prin combaterea evaziunii fiscale, informeaza Mediafax.

"Daca te gandesti ca trebuie sa fii cetatean responsabil si ca asistam in ultimii ani la contre politice astfel incat sa creasca alocațiile, sa se dubleze de pe o zi pe alta, si daca te gandesti la bugetul tarii, nu este normal. Dar pe de alta parte, avand in vedere unde ne situam cu veniturile pe cap de familie, cu spor demografic negativ, cu faptul ca cei 150 de lei nu ajung la modul real, pentru ca un copil sa ajunga sa mearga la activitati extrascolare, la un film, la teatru, sa se dezvolte personal, este foarte bine sa primim cei 300 de lei," a declarat Iulian Cristache, presedintele Federatiei Nationale a Asociatiilor de Parinti, pentru Mediafax.

Reactia acestuia vine dupa ce premierul Ludovic Orban a anuntat ca ia in calcul patru variante pentru sanctionarea proiectului care a trecut de Parlament, privind cresterea alocatiilor. 

"Noi nu putem accepta felul acesta de legiferare al cresterii alocatiilor," a afirmat Ludovic Orban.

Taguri Guvern Alocatii copii

Articole recomandate

Citeste si despre