Fascinat de cuplul Scufita Rosie si Lupul, un sofer a facut un accident
 Personajele de poveste au stat de 1 iunie in principalele intersectii din Bucuresti si-au impartit daruri celor mici. Prezenta lor i-a bucurat si pe cei mari care si-au inceput dimineata cu zambetul pe buze.

"Furat de peisaj" un sofer a exclamat - "Uite lupul" si-a uitat sa puna piciorul pe frana lovind usor masina din fata lui. Din fericire nici una dintre masini nu a avut probleme serioase iar cei doi soferi au primit daruri de la Scufita Rosie care s-a plimbat toata dimineata la brat cu  Lupul cel Rau.Capra a facut echipa cu Ursul pacalit de vulpe in intersectia Mosilor cu Carol.


Alba ca Zapada si-a luat Piticul preferat la Universitate iar Mica Sirena secondata de un paj a stat de 1 iunie in intersectia Iancului. Pacala nu putea sa lipseasca...a venit fara usa dar cu multe daruri.Itsy, Bitsy si Zapa personajele de la ItsyBitsyFM au impartit daruri , felicitari si autografe tuturor copiilor care au trecut prin p-ta Universitatii.

Alaturi de personaje in intersectii au fost prietenii copiilor - mascotele Fulga, Haribo, Quiky si Papi.

De 1 iunie Bucurestiul a apartinut copiilor printr-un eveniment organizat de ItsyBitsy FM, Teatrul tandarica si Politia Capitalei si sustinut de Antena 1, Jurnalul National, Compact de Bucuresti, Clopotel.ro, Cipi, Fulga, Haribo, Nesquik si Papi.


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul