Falsul medic, Raluca Barsan, sustine examenul de bacalaureat la un liceu din Bucuresti

/ / Modificat: 2020-06-24
Falsul medic, Raluca Barsan, sustine examenul de bacalaureat la un liceu din Bucuresti

Timp de zece ani a participat la operatii de cezariana in calitate de medic ginecolog, fara a avea studii medicale. 

Este vorba de Raluca Barsan, femeia care a lucrat pana in februaroe 2019 ca rezidenta in Sectia de Ginecologie a Spitalul Judetean de Urgenta Ilfov, cu o diploma falsificata si pe baza unui contract de "voluntar cu activitate medicala." Insa nu avea parafa de la DSP si nici un aviz de la Colegiul Medicilor.

Falsul medic da bacalaureatul

La aproape un an si jumatate de la izbucnirea scandalului, femeia in varsta de 31 de ani a sustinut proba la istorie, la examenul de bacalaureat. Ea a iesit printre ultimii din examen, imediat dupa terminarea intervalului de 3 ore pe care elevii l-au avut la dispoziție pentru a termina proba. Falsul ginecolog sustine Bac-ul la un liceu din Bucuresti, scrie Libertatea.

La iesirea din sala, femeia a negat ca da examenul de maturitate, spunand ca a venit sa astepte pe cineva. Insa pe una dintre listele cu repartizarea candidatilor pe sali apare numele ei.

Raluca Barsan s-a retras in clasa a IX-a de la Scoala de Arte si Meserii unde fusese admisa cu media 1,68, conform verificarilor facute de Ministerul Educatiei la momentul scandalului.

Ancheta penala in cazul ei continua.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Medic fals Examenul de bacalaureat

Articole recomandate

Citeste si despre