Elevi evacuati dintr-o scoala din Bucuresti! Copiii au inhalat un gaz toxic. 6 au ajuns la spital

/ / Modificat: 2020-01-21
Elevi evacuati dintr-o scoala din Bucuresti! Copiii au inhalat un gaz toxic. 6 au ajuns la spital

Elevii Scolii nr. 133 din Capitala sunt evacuati dupa ce mai multi copii au acuzat dureri de cap, posibil din cauza unui gaz toxic.

Mai multe echipaje de pompieri si medici intervin in incinta unitatii scolare. Sase copii cu varste intre 11 si 14 ani au fost transportati la spital, informeaza news.ro

Reprezentanţii ISU Bucuresti-Ilfov au anuntat ca sunt 15 copii in evaluare medicala, la scoala fiind trimisa si autospeciala pentru victime multiple.

Intoxicati cu o substanta pentru eradicarea sobolanilor 

Sase copii cu varste intre 11-14 ani au fost transportati la spital. Patru la "Grigore Alexandrescu" si doi la "Marie Curie."

Potrivit Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, firma care a facut deratizarea nu a precizat, in procesul-verbal, ca nimeni nu are voie sa intre in cladire timp de 24 de ore.

Copii ar fi fost intoxicati cu o substanta toxica pentru eradicarea sobolanilor, folosita la subsolul scolii, au dezvaluit pentru EVZ.ro oficiali prezenti la fata locului.

Elevilor li s-a facut rau aproape in acelasi timp, dupa ce vaporii de la subsol au ajuns in clase. Efectul s-a redus dupa ce cadrele didactice au deschis ferestrele.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Scoala Bucuresti

Articole recomandate

Citeste si despre