Ecaterina Andronescu, demisa din cauza declaratiei facute in cazul Alexandrei

/ / Modificat: 2019-08-02
Ecaterina Andronescu, demisa din cauza declaratiei facute in cazul Alexandrei

Ecaterina Andronescu a fost demisa din fruntea Ministerului Educatiei. Premierul Viorica Dancila a luat aceasta decizie dupa declaratiile facute de Ecaterina Andronescu intr-o emisiune TV, iar anuntul a fost facut pe pagina de Facebook.

Declaratia pentru care a fost demisa Ecaterina Andronescu

Fostul ministru a spus ca Alexandra nu ar fi trebuit sa se urce intr-o masina de ocazie, sustinand ca pe "vremea ei" fetele erau invatate de catre parinti sa se nu urce cu straini in masina.

"Totusi, eu am invatat de acasa sa nu ma urc cu un strain in masina," a spus Ecaterina Andronescu in cadrul unei emisiuni la Antena 3.

"Sunt afirmatii care arata lipsa de intelegere – punctual, a cazului de la Caracal si, in general, a modului in care trebuie sa ne protejam copiii de rapiri, agresiuni, abuz si trafic de persoane - din partea doamnei Andronescu. Este o atitudine lipsita de responsabilitate, care nu reflecta pozitia Guvernului si care nu imi doresc sa devina asimilata cu Executivul pe care il conduc. Orice astfel de derapaj din partea membrilor Guvernului va fi, de acum inainte, sanctionat in acelasi mod. La fel cum voi denunta public orice actiune sau declaratie din partea oponentilor politici, daca vor incerca sa profite electoral pe seama durerii pricinuite de ceea ce s-a intamplat in Caracal,"a anuntat Viorica Dancila pe Facebook.

Ministru interimar al Educatiei va fi Daniel Breaz, actualul ministru al Culturii.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ecaterina andronescu

Articole recomandate

Citeste si despre