Dragoste de mama. O femeie surdo-muta a intrat in flacari ca sa-si salveze copilul

/ / Modificat: 2019-03-15
Dragoste de mama. O femeie surdo-muta a intrat in flacari ca sa-si salveze copilul

A intrat in flacari pentru a salva viata baietelului sau de 11 luni, surprins intr-un incendiu. O tanara din judetul Vaslui, cu deficiente de auz si de vorbire, nu si-a dat seama ca locuinta i-a luat foc pana cand flacarile nu au iesit prin acoperis si prin ferestre.

Atunci a fugit si a reusit sa-si ia bebelusul care dormea.

Micutul a ajuns la spital cu arsuri de gradele 2 si 3 pe jumatate din suprafata corpului.

"Cea mai grava problema este ca i-au fost afectate caile respiratorii aeriene. Tocmai de aceea si prognosticul este unul rezervat", a spus purtatorul de cuvant al Serviciului de Ambulanta Vaslui, medicul Dan Ungureanu, potrivit Libertatea.

De aceea, copilul a fost dus cu avionul la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucuresti, iar mama sa a ramas internata la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui, cu arsuri pe maini si cu afectiuni ale cailor respiratorii.

Femeia mai are o fetita (2 ani) care a ramas in grija bunicii, iar acum autoritatile locale incearca sa le gaseasca o locuinta provizorie, iar apoi sa le refaca imobilul distrus de incendiu.

Singurele surse de venit ale familiei sunt indemnizatia de handicap a tinerei, in total de 375 de lei, pensia complementara pentru familia monoparentala si alocatiile copiilor.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Incendiu

Articole recomandate

Citeste si despre