Descoperire socanta in curtea lui Gheorghe Dinca. "Poate sa fie un fel de cimitir"

/ / Modificat: 2019-08-07
Descoperire socanta in curtea lui Gheorghe Dinca.

O noua zi de cercetari in casa lui Gheorghe Dinca, cel care a rapit, violat si ucis doua fete. Curtea acestuia va fi cercetata de anchetatori dupa ce au descoperit mai multe gropi betonate, dupa cum a declarat avocatul familiei Luizei, fata rapita in aprilie.

In opinia sa, oamenii legii ar putea gasi acolo posibile ramasite umane ale altor victime, astfel ca toate acele asa zise catacombe ar putea fi "un fel de cimitir."

"Se va trasforma intr-un santier de constructii pentru ca in toata gpspodaria exsta foraje diverse, puturi infundate sau nu, tuneluri si, in general mult beton turnat fara rost. Este cred eu un fel de cimitir la propriu si la figurat al istoricului infractional al lui Dinca. Din pereti, tencuiala si in general din acele grote iese numai miros de cadavru.

Pentru mine este clar, dupa parerea mea el are o biblioteca mare de infractiuni, dar daca le da pe cele doua, Luiza si Alexandra, inchide cazul. Dupa cum s-a exprimat el, fata din luna cutare, nu cred ca sunt singurele victime", a precizat avocatul Tonel Pop.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Casa gheorghe dinca Gheorghe dinca

Articole recomandate

Citeste si despre