Cursuri de terapia familiei la Constanta, Iasi, Bucuresti


Asociatia de Consiliere si Terapie a Familiei (ACTF) anunta debutul cursurilor modulare de "Terapie sistemica - Cuplu, Copil, Familie" la Constanta (29-30 octombrie 2005), Iasi (5-6 noiembrie 2005) si Bucuresti (12-13 noiembrie2005).

Agenda de toamna a Asociatiei de Consiliere si Terapie a Familiei (ACTF) cuprinde cursuri de terapie sistemica in trei orase ale tarii: Constanta, Iasi si Bucuresti. Cursul "Terapie sistemica - Cuplu, Copil, Familie" propune abordarea notiunilor de baza ale terapiei sistemice prin joc de rol si studiu de caz. In cele cinci module de curs se vor studia conceptele de baza, abordarea sistemica, abuzul si violenta, abordarea narativa, terapia de cuplu si dezvoltarea personala.Sunt invitati sa participe specialisti: psihologi, psihopedagogi, asistenþi sociali, consilieri, medici, ce parcurg in activitatea lor etape de consiliere sau terapie a relatiilor din sistemul familial, precum si studenti aflati in ultimii ani de studiu la facultati de profil. Formatorii sunt psihologi terapeuti atestati de Asociatia Europeana de Terapie a Familiei (European Family Therapy Association).

Cursul de "Terapie sistemica - Cuplu, Copil, Familie" organizat de Asociatia de Consiliere si Terapie a Familiei (ACTF) propune specialistilor interesati elementele de baza teoretice si practice legate de terapia familiei.

Pentru detalii contactati pe Cristian Petrescu, psiholog terapeut, Presedinte al Asociatiei de Consiliere si Terapie a Familiei (ACTF) la telefon 0745 877 820, email: terapiafamiliei@yahoo.co m.


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul