Cum s-a rugat Alexandra de politistii de la 112 pana aproape de final: "Dar veniti, nu-i asa?"

/ / Modificat: 2019-07-30
Cum s-a rugat Alexandra de politistii de la 112 pana aproape de final:

Alexandra, fata de 15 ani, s-a luptat pana in ultima clipa pentru viata ei. Aceasta a sunat la 112 si a dat toate detaliile care ar fi putut sa o salveze.

STS a prezentat in Parlament convorbirile pe care adolescenta le-a avut cu politistii de la 112. Fata le-a spus chiar si cartierul in care se afla.

"Nici chiar prima dispecera nu o credea, se simtea din ton," relateaza un parlamentar, potrivit Libertatea. Era o femeie distanta, neincrezatoare, cum e sa ai 15 ani, sa fii rapita, violata, batuta si sechestrata si sa te intampine suspiciunea ca minti?!

"Avea o voce agitata, dar nu plangacioasa"

Un alt parlamentar spune ca atunci cand s-a facut legatura la politia Olt si apoi la Caracal, lucrurile au fost si mai grave.

"Alexandra a ramas lucida, avea o voce agitata, dar nu plangacioasa. De altfel, tonul face toata aceasta discutie, pentru ca, daca ii auzi si pe dispecerii STS si pe cei din politie asta te indigneaza: cum i se adreseaza victimei care le cere ajutorul. E clar ca, cel putin la inceput, nu au crezut, desi fata s-a prezentat, le-a relatat ce a putut, le-a spus ca a violat-o," a marturisit un parlamentar din opozitie.

Un alt parlamentar a povestit ca Alexandra continuat sa se roage de politisti pana aproape de final, "Dar veniti, nu-i asa, vine cineva?!" Pana la finalul, care a fost brusc.

"Alexandra s-a purtat exemplar de curajos la telefon, iar ei nu au crezut-o," mai spune unul dintre cei prezenti in sala.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Tragedie caracal Alexandra caracal

Articole recomandate

Citeste si despre